00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Перлитна фасада


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Перлитната фасада претставува фасаден систем со висок квалитет, економичен и со извонредни карактеристики.
  За разлика од стиропорот, односно од димит фасадата, која после неколку години почнува да ги губи својствата на изолација, кај перлитната фасада ова не е случај, туку напротив со текот на времето нејзините својства се подобруваат.
  Таа претставува еден вид на малтер-изолација со бела боја и поради неговата структура значително го скратува времето на инсталирање односно на поставување.
  Карактеристики:
  - еколошки
  - топлинска изолација
  - звучна изолација
  - огноотпорен во класа А1
  - водоотпорен
  - диши
  - превенира од влага и мувла
 • Availability:Contact
 • company profile

  Дм3 Изведба Дизајн

  • Company introduction:Дм3 дизајн е компанија со долгогодисно искуство која нуди врврн квлитет на изработка и монтажа на гипсени лајсни,гипс картон,термо фасади,молерофарбарски услуги...
  • Contact Person Name:Дарко
  • Address:ул.1 бр.55 Долно Лисиче
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075757823
  • Telephone #:075757823
  • Geo Location:Show  075757823

  shopping assistance