00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Станска сигурносна врата

Станска сигурносна врата

Цената е со вклучен ДДВ
21.400 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:-Максимална сигурност
  -Забравување во 8 точки
  -Акустична и термо изолација
  -Завршна обработка на крилото Неготип ИВЕРКА
  -Рок на изработка до 15 дена
  -Брав ЛОКСИС,цилиндер со 5 кодирани клуча
  -Противпожарност 30 минути
  -Телефон за контакт. 071/267-889 ; 075/269 - 716
 • Category:Doors
 • Availability:Contact
 • Seller:Metaltehna
 • company profile

  Metaltehna

  • Company introduction:Заштитна опрема -Влезни врати за станови -сигурносни врати -Противпожарни врати -Метална галантерија -Врати по нарачка -Производство на резервни делови -Сечење и виткање на сите видови лим по нарачка
  • Contact Person Name:Виктор
  • Address:Кузман Шапкарев 7
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070/537135
  • Telephone #:022035338
  • Fax #:022035338
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:62.000 MKD

  Станска сигурносна врата

  Retail Price - VAT Included:27.500 MKD

  Станска сигурносна врата

  Retail Price - VAT Included:27.500 MKD

  Станска сигурносна врата

  Retail Price - VAT Included:27.500 MKD

  Станска сигурносна врата
  022035338

  shopping assistance