00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Блиндирана врата Standard


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:• Дебелина: 50mm
  • Брава: SECUREME (Италија) со мултизабравување
  • Фиксни болтови
  • Гумено "дихтовање"
 • Category:Doors
 • Availability:Contact
 • Seller:Sef
 • company profile

  Sef

  • Company introduction:СЕФ Дооел е формирана во 1992 година како фирма која има сопствено производство и монтажа на сигурносни брави и врати. Во текот своето 28 годишно постоење фирмата е лидер и препознатлив бренд на домашниот пазар. Тоа се години на континуиран раст и развој, во кои константно се подобрува квалитетот и понудата на сопствените производи, како и професионалноста на услугата. СЕФ Дооел е единствена фирма на домашниот пазар која произведува своја патентирана СЕФ брава со 10 годишна гаранција. Досегашното искуство укажува дека СЕФ бравата е најбезбедна во својата категорија на македонскиот пазар. Нашата движечка сила е ЗАДОВОЛЕН КУПУВАЧ, а нашето мото е: ...КРАДЕЦОТ НЕМА ШАНСА! СЕФ Дооел е единствена фирма на домашниот пазар која произведува своја патентирана СЕФ брава со 10 годишна гаранција. Досегашното искуство укажува дека СЕФ бравата е најбезбедна во својата категорија на македонскиот пазар. Нашата движечка сила е ЗАДОВОЛЕН КУПУВАЧ, а нашето мото е: ...КРАДЕЦОТ НЕМА ШАНСА!
  • Contact Person Name:Сеф
  • Address:бул.К.Ј.Питу 30/2 лок.3
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 221101
  • Telephone #:022460600
  • Geo Location:Show  022460600

  shopping assistance