00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Ceilings

Ceilings

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Доколку имате потреба Вашиот простор да го оплемените или реновирате со нашата понуда ви стоиме не располагање и со изведба и продажба на плафони од минерални , гипсани, метални или дрвени плочи на водечките европски производители.нудиме голем избор на димензии и дезени на плочи, системи за потконструкции со широка примена од од домови, деловни простори училници до оперециони сали. За сите видови плафони поседуваме сертификати за квалитет звучна апсорпција и противпожарна заштита.
 • Category:Ceilings
 • Availability:Contact
 • company profile

  Ritam Trade

  • Company introduction:Ритам Трејд ДОО Скопје, пред се како претставник на Ритам инжинеринг ДОО Белград , се стреми да го достигне врвот во секторот на сува градба во Република Македонија што е неизбежна последица на квалитетот и реномето на производите од неговиот асортиман. РИТАМ ТРЕЈД Ви нуди реномирани светски брендови и квалитетна професионална изведба на следниве категории *ЛАМИНАТИ *ПАРКЕТ *ПВЦ ЛАЈСНИ *ГИПС КАРТОН *ПРОФИЛИ *СПУШТЕНИ ПЛАФОНИ *ЛЕКСАН www.ritamtrejd.com.mk
  • Contact Person Name:Билјана Тасевска
  • Address:ул.Козле бр.91 локал2
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023222519
  • Fax #:023222519
  • Year registered:2009
  • Total employees:7
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Mineral ceilings

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Metal ceilings

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Wooden ceilings

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Ceilings
  023222519

  shopping assistance