00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Honeywell PC42t Economy Desktop Printer


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Компактен и лесен за користење thermal / thermal transfer печатач со ширина на медиум за печатење до 110 mm.
  Со достапна цена и модерни карактеристики, PC42t претставува мудро решение за корисниците кои сакаат да ја подобрат продуктивноста за печатење на налепници.
 • Category:Printers
 • Availability:Contact
 • Seller:Aspect
 • company profile

  Aspect

  • Company introduction:ПРОФЕСИОНАЛНА ОПРЕМА: - Печатачи - Плотери - Фотокопири - Скенери
  • Contact Person Name:Момчило Спасовски
  • Address:Мирче Оровчанец 8/1
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 340012
  • Telephone #:02 3233777
  • Fax #:023233777
  • Geo Location:Show  023233777

  shopping assistance