00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Research

Research

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:My Marketing agency offers research services: - Statistical reports - SWOT analysis
 • Availability:Contact
 • company profile

  My Marketing

  • Company introduction:Ако маркетингот е основата за еден бизнис да го достигне својот квалитет, тогаш сте на вистинското место и во вистинското време. Ја имаме таа чест да ви ја претставиме My Marketing агенцијата која ќе ве изненади со својот квалитет и успехот на секое поле.
  • Contact Person Name:Милан Глишиќ
  • Address:ул.Гиго Михајловски бр: 4
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 319-311
  • Telephone #:02 30680531
  • Total employees:3
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Planning

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Production

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Advertising

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Brand development

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Organization of events

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Web services
  0230680531

  shopping assistance