00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Summer language courses for German language in Viena

Summer language courses for German language in Viena

Цената е со вклучен ДДВ
47.359 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Four weeks vacation in Viena, learning only for 770 euros
 • Availability:Contact
 • company profile

  Interkultura

  • Company introduction:Интеркултура е училиште за странски јазици и студио за преводи на ул. Македонија 21/2-8, 1000 Скопјe Нуди преводи (судски, симултан, консекутивен)од македонски кон повеќе странски јазици како и настава прилагодена на вашето слободно време и на вашите барања. АНГЛИСКИ, БИЗНИС АНГЛИСКИ, ПОДГОТОВКА ЗА МЕЃУНАРОДНИ ТЕСТОВИ, АЛБАНСКИ, ГЕРМАНСКИ, ФРАНЦУСКИ, ДЕЛОВЕН ФРАНЦУСКИ, ИТАЛИЈАНСКИ, КИНЕСКИ, ШПАНСКИ, МАКЕДОНСКИ ЗА СТРАНЦИ ... Стандардни и интензивни курсеви за деца и возрасни, мини групи и викенд курсеви, индивидуални часови и часови по конверзација, деловен француски јазик .
  • Contact Person Name:Радмила
  • Address:ул Македонија 21/2-8
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070/ 341 951
  • Telephone #:02/ 61 33 614
  • Year registered:2010
  • Total employees:4  026133614

  shopping assistance