00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Графички дизајн за онлјан и принт цели


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Дизајн и припрема на брошури, каталози и списанија, како и други припреми за принт.
  иДевелоп нуди и графички дизајн за онлјан цели, како дизајни на промотивни материјали за рекламирање на социјални медиуми, дизајни на промотивни банери итн.
 • Availability:Contact
 • Seller:iDevelop
 • company profile

  iDevelop

  • Company introduction:• iDevelop развива идеи во конкретни решенија за успехот на Вашиот бизнис. • Ви помагаме да стигнете до Вашиот таргет покажувајќи што навистина сте, градејќи карактер со кој луѓето можат да се поистоветат - со уникатен идентитет и конзистенција. • Ви помагаме при градење на Вашиот бренд, визуелно и стратешки. • Го креираме Вашето онлајн присуство со единствени дизајни што одговараат на сите екрани. • Ја водиме вашата креативност за исполнување на целите на Вашите маркетинг кампањи, користејќи докажани алатки. • Креираме заедно, ставајќи ја Вашата перспектива во се’ што правиме. КРЕАТИВНИ УСЛУГИ. БРЕНДИНГ И ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН. Бренд Идентитет. Развој на бренд. Ревизија на постоечки бренд и бренд стратегија. Корпоративен Брендинг. Брендирање на канцелариски материјали. Инфографици. Брошури. Каталози. Списанија. Принт. Рекламирање. Стратешки консултации. ДИГИТАЛНИ УСЛУГИ. ДИЗАЈН И РАЗВОЈ НА ВЕБ СТРАНИ. Дизајн на веб страни. Развој на веб страните за различни екрани. Системи за менаџирање на содржина. Сајтови за електронска трговија. Аналитики. Хостинг. МАРКЕТИНГ УСЛУГИ. iTARGET. Креирање на содржина. Маркетинг стратегија. Алатки за таргетирање на онлајн посетителите според нивното однесување. Интерактивни промотивни кампањи. Оптимизација на конвертирањето на онлајн посетителите во клиенти. E-mail маркетинг со аналитика.
  • Contact Person Name:idevelop
  • Address:Франц Месеснел 2
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:02 3220093
  • Telephone #:02 3220093  023220093

  shopping assistance