00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Изготвување организациони планови за чистење со техничка и економска понуда, на барање на клиент


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Изготвување организациони планови за чистење со техничка и економска понуда, на барање на клиент
 • Availability:Contact
 • company profile

  Land Servis

  • Company introduction:ЛАНД СЕРВИС е компанија предводник во поставувањето на стандарди за услуга,хигиена и дезинфекција,формирана во 1995 година.Првенствено создадена да ги покрие зголемените потреби во областа на чистењето,за подоцна да прерасне во една интернационална компанија.ЛАНД СЕРВИС располага со целокупната неопходна гама на соодветни машински уреди и опрема за чистење од најсовремена технологија на светски познатиот бренд TENNANT.Од неодамна,наш партнер кој на вистински начин ке ни обезбеди беспрекорна хигиена е и тимот на Laboratoires ANIOS,луѓето кои повеќе од еден век се борат за еден нов,побезбеден свет без микроби.
  • Contact Person Name:Зоран Зафиров
  • Address:ul.Misko Mihajlovski 14a
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:078 33 83 23
  • Telephone #:+389 2 255 41 51 +389 2 255 01 57
  • Fax #:+389 2 255 41 51
  • Geo Location:Show  02255415138922550157

  shopping assistance