00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

АЛУМИНИУМСКИ И ПЛАСТИЧНИ ДИСПЛЕИ


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:- Roll Banner
  - Quick Banner
  - Промо штандови
  - Pop Up Display
  - Алуминиумски рамки
  - изработка на Картолини
  во секаква форма и
  големина...
 • Availability:In Stock
 • company profile

  Digital Centar

  • Company introduction:Компанијата е основана во 2004 година и е специјализирана за производство на светлосни реклами, графички и печатарски активности. Компанијата Дигитал Центар располага со широк спектар на производи и услуги кои ги нуди на своите клиенти како: - печатење на дигитални машини со голем формат (билборди, мегалајти, ситилајти), - печатење на постери, - банери, - ПВЦ фолија, - знамиња, - текстил, - брендирање на возила, - брендирање на излози, - брендирање на објекти Најново кај нас е новата машина за печатерње директно на рамни површини на следниве материјали: стакло, пластика, дрво и метал со дебелина на материјалот до 6см. Исто така специјализирани сме за изработка на секаков тип на светлосни реклами како на пример, обични и 3Д реклами, тотеми, ТВ сценографии и др. Организираме настани, приозведуваме алуминиумски дисплеи, Q-baneri, разни производи од плексиглас како држачи за проспекти и флаери, сталажи за производи, ознаки за внатрешно и надворешно означување на објекти. Располагаме со најсовремени печатарски машини, ЦНЦ машини за сечење по форма, ласери, машини за пластифицирање, за виткање на букви и многу други попратни машини. Ваш Дигитал Центар
  • Contact Person Name:Владимир Илиевски
  • Address:Јадранска Магистрала, индустриска зона Визбегово
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:+38978337551
  • Telephone #:02/3094004
  • Fax #:02/3095888
  • Year registered:2004
  • Total employees:25
  • Geo Location:Show  023094004

  shopping assistance