00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Bi-mek

  • Company introduction:Би-МЕК e овластен дистрибутер на многу светски познати и реномирани производители на медицинска опрема и предиктивни тестови. Вредностите на кои се темели нашиот континуиран успех се квалитет, услужност, доверба и разбирање на потребите на нашите клиенти.
  • Contact Person Name:Катерина
  • Address:Јуриј Гагарин 31 Б
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023296990
  • Fax #:023296990
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Number of products15
Member since08 Jun, 2012
Last activity12:50:28 , 05 Feb, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance