00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Спреј против убоди од инсекти


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Becutan спрејот против убоди од инсекти, овозможува ефикасна заштита на кожата од каснување, за целото семејство. Во својот состав содржи активна компонента која ги одбива инсектите, односно ги спречува да се приближат до својата цел (кожата на човекот), а со тоа го спречува каснувањето. Заштитата од убодите од инсекти трае подолго време, од 4 – 6 часа. Производот содржи и екстракт од алое вера, сертифициран со ECOCERT-стандард за природна и за органска козметика, што подразбира дека растението е одгледувано во контролирани услови и гарантира сигурност за крајното дејство на оваа состојка. Екстрактот од алое вера и дава влажност и мекост на кожата, па по употребата таа останува нежна и мека.
  Becutan спрејот против убоди од инсекти се употребува на тој начин што рамномерно се распрскува на изложените делови на кожата, избегнувајќи ги местата околу очите и устата. Постапката се повторува по потреба, приближно по 4 – 6 часа. По нанесувањето спрејот не остава масни дамки на облеката.
  Пред употреба прочитајте ги мерките на претпазливост и предупредувањата што се наоѓаат на задната етикета.

  • Содржи екосертифициран екстракт од алое вера;
  • ефикасна заштита на кожата од каснување;
  • заштита од 4 до 6 часа.
 • Category:Skin Care
 • Availability:Contact
 • company profile

  Alkaloid AD Skopje

  • Company introduction:ALKALOID AD - Skopje is a company that for more than seven decades now is in the business of manufacturing drugs, processing botanical raw material, manufacturing cosmetics and chemical products.
  • Contact Person Name:Продажба
  • Address:бул.Александар Македонски 12
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023104000
  • Fax #:023104014
  • Geo Location:Show  023104000

  shopping assistance