00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Sattwa-влажни марамчиња за отстранување шминка


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:За кожата да остане свежа и нежна во текот на целиот ден, треба да се грижиме за нејзината природна влажност уште при чистењето и при отстранувањето на шминката. Влажните марамчиња за отстранување шминка Sattwa лесно ги отстрануваат шминката од кожата и онечистувањата од надворешната средина,грижејки се за природната влажност на кожата.

  Влажните марамчиња Sattwa во својот состав не содржат алкохол и се збогатени со Д-пантенол и со витамин Е. Комбинацијата на вградените активни состојки во лосионот, Д-пантенол и витамин Е, обезбедува идеална нега и хидратација на кожата.

  Д-пантенолот ја регулира влажноста на површината на кожата и не дозволува нејзино сушење, при што обезбедува оптимална хидратација. Како антиоксиданс, витаминот Е ги врзува слободните радикали, кои се одговорни за уништувањето на ткивата, и заштитува од нивно понатамошно ослободување.

  Со марамчињата Sattwa, кожата е темелно исчистена од нечистотиите и од шминката, дури и од водоотпорната маскара.
 • Availability:Contact
 • company profile

  Alkaloid AD Skopje

  • Company introduction:ALKALOID AD - Skopje is a company that for more than seven decades now is in the business of manufacturing drugs, processing botanical raw material, manufacturing cosmetics and chemical products.
  • Contact Person Name:Продажба
  • Address:бул.Александар Македонски 12
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023104000
  • Fax #:023104014
  • Geo Location:Show  023104000

  shopping assistance