00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Sattwa сапун за пилинг со антицелулитен ефект


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Sattwa глицеринскиот сапун за пилинг со антицелулитен ефект, ефикасно ги чисти порите од нечистотии, ги отстранува мртвите клетки, ја омекнува и ја освежува кожата. Содржи Luffa Cylindrica којашто и обезбедува на кожата активен пилинг и нежна масажа. Оваа блага абразивна состојка од природно потекло механички ги отстранува мртвите клетки од површината на кожата.

  Со редовна употреба се намалува создавањето масни наслаги, се подобрува циркулацијата, се затегнува кожата, а сето тоа доведува до намалување на целулитот. Високиот процент на глицерин и обезбедува на кожата долготрајна влажност и мекост.
 • Availability:Contact
 • company profile

  Alkaloid AD Skopje

  • Company introduction:ALKALOID AD - Skopje is a company that for more than seven decades now is in the business of manufacturing drugs, processing botanical raw material, manufacturing cosmetics and chemical products.
  • Contact Person Name:Продажба
  • Address:бул.Александар Македонски 12
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023104000
  • Fax #:023104014
  • Geo Location:Show  023104000

  shopping assistance