00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Sattwa крем за обликување и за затегнување на телото


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:SATTWA кремот за обликување и за затегнување на телото содржи растителен антицелулитен комплекс со активно дејство врз намалувањето на целулитот и на поткожното масно ткиво. Истовремено, го потпомага и затегнувањето на кожата. Специјално дизајнираната туба има апликатор преку кој се нанесува кремот. Трите кугли од апликаторот нежно ја масираат кожата забрзувајќи ја циркулацијата на тоа место. Секоја хербална состојка дејствува целно на одреден дел од механизмот за справување со вишокот масни наслаги. Го намалува создавањето на масни наслаги, ја подобрува циркулацијата на местото каде што се аплицира и ја затегнува кожата.

  SATTWA крем за обликување и за затегнување на телото содржи:

  • Екстракт од спирулина
  • Природен изофлавон
  • Кофеин
  • Карнитин
  • Витамин Е
  • Екстракт од див костен
  • Екстракт од шимширика
 • Availability:Contact
 • company profile

  Alkaloid AD Skopje

  • Company introduction:ALKALOID AD - Skopje is a company that for more than seven decades now is in the business of manufacturing drugs, processing botanical raw material, manufacturing cosmetics and chemical products.
  • Contact Person Name:Продажба
  • Address:бул.Александар Македонски 12
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023104000
  • Fax #:023104014
  • Geo Location:Show  023104000

  shopping assistance