00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Becutan млеко за сончање во спреј СПФ 20


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Becutan млекото за сончање во спреј, со заштитен фактор 20, има исклучително блага формулација и е наменет за заштита на кожата од штетното дејство на УВА и УВБ - зраците, кај најмладата популација. Becutan млекото со СПФ 20, лесно се нанесува и овозможува оптимална заштита на кожата на дечињата кои вродено имаат потемен тен, или пак за деца со светол тен, но во поодмината фаза на сончање. Антиоксидантното дејство на витаминот Е на природен начин ја заштитува кожата од штетното влијание на слободните радикали, кои се создаваат под дејство на сончевите зраци, а Д-пантенолот ја спречува дехидратацијата на нежната детска кожа и помага во нејзиното обновување. Формулацијата е клинички тестирана. Не содржи минерални масла, боја и алкохол. Се нанесува на сува кожа, 15 минути пред изложување на сонце или по секое капење.

  • Блага формулација;
  • Содржи витамин Е;
  • не содржи минерални масла;
  • не содржи боја;
  • не содржи алкохол;
  • клинички тестиран.
 • Category:Skin Care
 • Availability:Contact
 • company profile

  Alkaloid AD Skopje

  • Company introduction:ALKALOID AD - Skopje is a company that for more than seven decades now is in the business of manufacturing drugs, processing botanical raw material, manufacturing cosmetics and chemical products.
  • Contact Person Name:Продажба
  • Address:бул.Александар Македонски 12
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023104000
  • Fax #:023104014
  • Geo Location:Show  023104000

  shopping assistance