00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Becutan тоалетна вода


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Becutan детската тоалетна вода е вистински избор за малите палавковци, кои сакаат да го ‘‘имитираат‘‘ однесувањето на мама и тато, но и за сите оние кои го сакаат мирисот на Becutan. Оваа тоалетна вода најавтентично ќе ве потсети на добропознатиот мирис на детството и безгрижното растење со омилените Becutan производи. Becutan тоалетната вода не содржи парабени и бои.

  • Претпознатлив мирис на Becutan;
  • не содржи парабени;
  • не содржи бои.
 • Availability:Contact
 • company profile

  Alkaloid AD Skopje

  • Company introduction:ALKALOID AD - Skopje is a company that for more than seven decades now is in the business of manufacturing drugs, processing botanical raw material, manufacturing cosmetics and chemical products.
  • Contact Person Name:Продажба
  • Address:бул.Александар Македонски 12
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023104000
  • Fax #:023104014
  • Geo Location:Show  023104000

  shopping assistance