00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Пакет од 10 третмани за боди врапинг


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:БОДИ ВРАПИНГ:
  всушност преставува топење на вишокот токсини на поединечни делови на телото.
  Се нанесува крема која што загрева се завиткува во најлонска фолија при што телото се поти.
  На тој начин се исфрлаат отровите од организмот и се согоруваат 800 калории од еден третман од 40 мин.
  Ние како БЛИСС ви препорачуваме 10 третмани за одлична пакет цена која изнесува 6000 ден.
 • Availability:In Stock
 • company profile

  Блисс Бјути Центар & Спа

  • Company introduction:Најмодерна линија на спа центри, разубавување, козметика, слабеење и фитнес.
  • Contact Person Name:Блисс Бјути Центар & Спа
  • Address:Илинденска 208
  • Post Code:1200
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Cell Phone #:070 892777
  • Telephone #:044 456999  044456999

  shopping assistance