00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Aloe Vera Wax

Aloe Vera Wax

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Погоден за сите типови на кожа. Течна конзистенција на восок со исклучителни смирувачки и освежителен ефект за покомфорна депилација.
 • Category:Hair Removal
 • Availability:Contact
 • company profile

  Depileve-Slide Graphics

  • Company introduction:Слајд Графикс е приватна компанија основана во 1996 година во Скопје. Почна со работа како маркетинг и дизајн студио, а воедно работеше и како агенција за истражување на пазарот. Работејќи со одбран број на клиенти имавме импресивни резултати во промовирањето на комплетно нови производи во Македонија. Согледувајќи ја вистинската сила на нашата фирма одлучивме целосно да се посветиме на пронаоѓање на брендови со висок потенцијал кои не се присутни во Македонија. Движејќи се во таа насока, во 2003 година Слајд Графикс стана генерален увозник и ексклузивен дистрибутер на Англиските брендови: Монтан Женес, Модел Сикретс, Шантел, светски лидери во козметиката на полето на маски за лице, коса и тело за домашна употреба. Со нашите дистрибутерски способности и познавање на домашниот пазар за само 6 месеци трипати ја зголемивме продажбата. Денес на полето на маски за лице за домашна употреба држиме преку 75% од македонскиот пазар. Во 2005 година, на полето на професионална козметика, репро материјали и опрема за козметички салони, го согледавме објективниот проблем на македонските козметичари и неможноста да бидат услужени и сервисирани во своето работење на професионален начин. Склучивме договор и станавме генерални застапници на шпанската фирма ФИТОЛАБ која е една од светските лидери во оваа област со повеќе од 40 години искуство. Групацијата ДРВ-ФИТОЛАБ, со седиште во Мадрид, Шпанија, денес е распросранета на 5 континенти во повеќе од 90 држави во светот. Слајд Графикс како ексклузивен застапник и партнер на оваа групација ги зацрта основните начела и филозофија на делување во Македонија: Тимска работа, Најдобра услуга и Максимален квалитет. Цел на Слајд Графикс и понатаму ќе остане развивање и воведување на нови производи и вештини во област на естетиката и убавина преку потребата за перфекција во секторите: DEPILEVE: светски лидер во областа за депилација и хидратација со парафин. ANESI: козметичка линија за нега на лице и тело. CRISNAIL: луксузаен маникир и педикир, BELFEET: интегрална убавина за нозе, и SEABRONZE:
  • Contact Person Name:Игор
  • Address:Народен Фронт 5-1/2
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:00 389 (0) 2 3109130
  • Geo Location:Show  023109130

  shopping assistance