00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Подлоги за повивање


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Becutan подлогите за повивање имаат едноставна и практична примена која овозможува промената на пелените да се одвива во хигиенски услови, но истовремено и да се заштитат површините на кои се повива бебето, или пак на кои престојува подолго време, заради поудобна игра на подот, заштита на детското седиште во автомобилот, како и заштита на бебешката количка. Подлогите се состојат од надворешна, непропустлива заштитна обвивка и извонредно мек површен слој на кој се поставува бебето. Подлогите за повивање секако наоѓаат практична примена во повеќе ситуации од секојдневието:
  • При секое повивање. Првенствено за да се обезбедат похигиенски услови во кои се одвива повивањето (особено надвор од дома), истовремено заради поголема удобност за детенцето, но и заради заштита на површините на кои се одвива повивањето.
  • За поудобна игра на подот но истовремено и заради заштита на површините на кои си игра детенцето.
  • Во автомобилот, за заштита на детското седиште од несакано валкање.
  • При прошетка, за заштита на бебешката количката и во услови кога детенцето треба да се положи на некоја површина во надворешна средина.
 • Availability:Contact
 • company profile

  Alkaloid AD Skopje

  • Company introduction:ALKALOID AD - Skopje is a company that for more than seven decades now is in the business of manufacturing drugs, processing botanical raw material, manufacturing cosmetics and chemical products.
  • Contact Person Name:Продажба
  • Address:бул.Александар Македонски 12
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023104000
  • Fax #:023104014
  • Geo Location:Show  023104000

  shopping assistance