00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Антифриз Разереден Г12

Антифриз Разереден Г12

Цената е со вклучен ДДВ
150 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Антифриз веќе разреден, дејство до -40 степени.

  Напомена: При промена или дотур на антифризот се става иста боја како стариот. Во случај на мешање на антифирзот Г11(плав,зелен или жолт) со Г12(црвен) се случува хемиска реакција (пенење) која му штети на моторот.
 • Availability:In Stock
 • Seller:Nikosan-JZ
 • Place of Origin:Macedonia
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Nikosan-JZ

  • Company introduction:Увоз и дистрибуција на резервни делови за автомобили од реномирани фирми од Италија, Германија и Словенија - FLENNOR, Германија: ребрасти, канални, клинести каиси, греачи, брисачи, спони, јабучици - CORAM, Италија: лежишта, затегачи, друг лежишта - METELLI, Италија: цилиндри и пумпи за кочници, пумпи за кумплуг, дискови, добоши - STOPPER, Италија: диск плочки и гуртни - PILENGA, Италија: ламели и потисни плочи - EFFE, Италија: сајли за кумплуг, рачна кочница, километража, гас, саух, хауба - IMPERGOM, Италија: манжетни за зглоб, полуосовина, летва - PTZ, Словенија: бензински и потопни пумпи - AVEL, Словенија: платини, кондензатори, палци, разводни капи, кабли за свекици - ORBITAL, Србија: авто сијалици LUCAS и авто козметика
  • Contact Person Name:Добревски
  • Address:Хо Ши Мин 220-б
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:022640016
  • Telephone #:022640016
  • Fax #:022627340
  • Geo Location:Show  022640016

  shopping assistance