00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

CHRA TURBOCHARGER TURBO TURBINA MITSUBISHI NISSAN OPEL RENAULT VOLVO 703245-0001 ТУРБИНА ТУРБО JADRO SRCE CENTRALEN SKLOP


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Turbo OE No: 703245-0001 703245-0002 717345-0002 717348-0001 717348-0002 738123-0002 738123-0003 738123-0004 751768-0001 751768-0003 751768-0004 717345-0001 738123-0001 751768-0002
  Fitted To Make: MITSUBISHI NISSAN OPEL RENAULT VOLVO
  Engine Size: 1.9 DCI, 1.9 DI, 1.9 DID, 1.9 DTI, 1.9 TDCI, 1.9
  Power: 80, 82, 100, 102, 105, 107
  Fitted To Engine: F9Q
  Fuel: D
  Turbo Year: 2000-
  BHP: 101
 • Availability:Contact
 • Seller:Car System
 • Place of Origin:EU
 • Warranty:1 year
 • company profile

  Car System

  • Company introduction:Кар Систем е фирма која се бави со увоз, професионална инсталација и сервисирање на ТНГ системи за моторни возила како примарна дејност. Дополнително, нашата фирма е застапник за InsaTURBO авто гумите на истоимената компанија од Шпанија која е водечки производител на протектирани гуми кои се нудат на европските пазари. Кар Систем, Иноватор во употребата на ТНГ системи во Македонија, Вградување на ТНГ(Плин) системи на бензински и дизел мотори. Вградување на КЗГ (метан) системи на бензински и дизел мотори.
  • Contact Person Name:Дејан
  • Address:Ул. 2 бр.45ј 1047 Скопје
  • Post Code:1047
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:071/368410
  • Telephone #:078/237883
  • Geo Location:Show  078237883

  shopping assistance