00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Моторно масло за патнички возила FENIX POWER 504/507 SAE 5W-30


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:FENIX POWER 504/507 SAE 5W-30 ISO L-E, ACEA A3/B4 MB 229.51, VW 504.00/507.00 BMW LL-04, PORCHE C30 потполно синтетичко моторно масло од најновата генерација. Босебно е формулирано за да ги задоволи барањата VW, Audi, Škoda I Seat за бензинските и дизел мотори,вклучувајќи ги и оние со DPF системи. Вискозност на 100 °C (mm²/s)е 12.0. Точка на палење 220°C. Пакувани се во три големини:1L,4L и 175kg
 • Category:Motor Oils
 • Availability:In Stock
 • Seller:Bodal
 • Place of Origin:Serbia
 • company profile

  Bodal

  • Company introduction:Бодал Д.О.О. е семејна компанија формирана во 1992 година, koja се занимава со трговија на големо и мало со моторни, индустриски масла, масти, високотемпературни пасти, масти и мазива за прехрамбена индустрија, минерални и синтетички емулзии, средства за одмастување, средства за заштита и подмачкување на оружје, средства за заштита од корозија, антифризи, дизел адитиви и други производи како генерален застапник и дистрибутер на целокупниот производен програм на ФАМ Фабрика мазива А.Д. Крушевац, Република Србија. Бодал располага со сопствен возен парк, врши дистрибуција низ целата земја.
  • Contact Person Name:Александар
  • Address:Благоја Стефковски 4
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022529644
  • Fax #:022529644
  • Geo Location:Show  022529644

  shopping assistance