00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Fuchs industry oils and fats


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Oils and fats for industry.
  - Hydraulic oils
  - Turbine oils
  - Reduction oils
  - Compressor oils
  - Lubricants for machining
  - Oils for Tranformators
  - Heat Transfer Oils
  - Environmental oils
  - Fats
 • Availability:Contact
 • Seller:Fuks mak
 • Place of Origin:Germany
 • company profile

  Fuks mak

  • Company introduction:ФУКС е основана како семејна фирма во 1931 година во Манхајм, Германија, за денес да биде корпорација која делува на глобално ниво и е во светот водечки производител на лубриканти помеѓу независните компании. ФУКС е врвно рангиран тркач од прв ред; со комплетена линија на лубриканти како свој основен програм. Со специјализирани решенија изработени по нарачка за најразновидни пазари ги надополнува своите стандардни производи. Со обемни консултантски и услужни можности. ФУКС нуди лубриканти за стотици апликации - вклучително масла за коли и моторцикли, за товарни возила, за патнички превозни средства , за рударските компании, идустријата за железо, производство на возила и машинерија, за градежништво и опрема за земјоделството. Какви и да се вашите побарувања од областа на подмачкувањето и лубрикантите , ФУКС може да Ви одговори со својата понда од повеќе од 4000 производи достапни ширум светот подржани со обемна позадинска услуга и специјалисти. Групацијата вработува повеќе од 4000 луѓе во Европа и низ светот во повеќе од 70 оперативни компании . ФУКС МАК ДООЕЛ е македонска фирма ќерка на ФУЦХС ПЕТРОЛУБ АГ основана во 1998 год. и оттогаш е континуирано присутна на македонскиот пазар. Фирмата е со 100% гермаски капитал. Со својата професионална работа, залагања и врвна услуга фирмата успева постојано да го зацврсти и подобри своето место на пазарот. Производите што ги нуди и продава се со врвен квалитет, работени по германски стандарди и со сите сертификати за квалитет од фабриките на ФУКС ширум Европа. ФУКС не продава туку нуди решенија, а глобалната подршка на ФУКС, вистински ќе ја почувствувате преку професионалната соработка која Ви ја нуди Тимот на ФУКС МАК. ФУКС - создаден да го движи Вашиот свет.
  • Contact Person Name:Продажба
  • Address:Прашка 23
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:(02)3090309
  • Fax #:023090409
  • Geo Location:Show  023090309

  shopping assistance