00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

ATF A SUFIX A - automatic transmission oil


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Oil of mineral base used for the lubrication of automatic transmissions and torque converters of the motor vehicles, construction machinery such as bulldozers, loaders, graders etc. It is also used for servo-assisted steering systems of heavy motor vehicles, agricultural and construction machines. Packing0.5L 1L 180kg
 • Category:Motor Oils
 • Availability:Contact
 • Seller:Bodal
 • company profile

  Bodal

  • Company introduction:Бодал Д.О.О. е семејна компанија формирана во 1992 година, koja се занимава со трговија на големо и мало со моторни, индустриски масла, масти, високотемпературни пасти, масти и мазива за прехрамбена индустрија, минерални и синтетички емулзии, средства за одмастување, средства за заштита и подмачкување на оружје, средства за заштита од корозија, антифризи, дизел адитиви и други производи како генерален застапник и дистрибутер на целокупниот производен програм на ФАМ Фабрика мазива А.Д. Крушевац, Република Србија. Бодал располага со сопствен возен парк, врши дистрибуција низ целата земја.
  • Contact Person Name:Александар
  • Address:Благоја Стефковски 4
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 2529644
  • Fax #:02 2529644
  • Geo Location:Show  022529644

  shopping assistance