00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Откуп на стари возила


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Вашата цел, ако барате да продадете стар или несакан автомобил, треба да биде да добиете што е можно повеќе пари за тоа, а ние сме вашиот прав и прв избор.

  Кога станува збор за рециклирање на несаканите возила, нашата главна цел е да се осигураме дека откако вашето возило ќе биде доставено кај нас, се отстранува на еколошки свесен начин кој ги исполнува сите законски барања.

 • Category:Cars - Used
 • company profile

  Еко Метал 16

  • Company introduction:Нашите активности се собирање, складирање, и рециклирање различни материјали со цел заштита на животната средина. Основната дејност е откуп, селекција, преработка и транспорт на секундарни, обоени и необоени метали до индустриските капацитети во Македонија и странство. СУРОВИНИ -Железо -Алуминиум -Бакар -Месинг -Олово -Акумулатори -Искористени возила -Хартија ЕКО МЕТАЛ 16 располага со сопствен складишен простор и сопствена механизација за непречено извршување на дејноста овозможувајки максимална заштита и висококвалитетни услови за работа .
  • Contact Person Name:Еко Метал 16
  • Address:Герника 80
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 743776
  • Telephone #:070 743776  070743776

  shopping assistance