00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

МАШИНA ЗА ЧИСТЕЊЕ СО ВОДА ПОД ПРИТИСОК Karcher K 5 Full Control


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Технички карактеристики
  Max. Температура на
  влезна вода 40 °C
  Проток на вода max. 500 l/h
  Притисок max. 145
  Моќност 2,1 kW
  Пиштол за висок притисок Full Control
  Црево за висок притисок 8 m
  Вграден филтер за вода ■
  Брзо поврзување ■
  Нанесување на детергент Plug 'n' Clean
  Активно смукање на вода ■
  Мотор со водено ладење ■
  Стандардна опрема
  Високо притисна цевка Vario Power
  Високо притисна дизна за тврдокорна нечистотија ■
  Детергент (концентрат) 1 l
 • Availability:On Order
 • Place of Origin:Italy
 • Warranty:2 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Клинтек

  • Company introduction:КЛИНТЕК ДООЕЛ од Скопје е овластен застапник на германската компанија Kärcher. На овој начин комплетниот асортиман на Kärcher машини, опрема и средства за чистење е достапен и на цела територијата на Република Македонија. Ориентирани кон клиентите, ние од КЛИНТЕК, за приватни и професионални корисници нудиме: Karcher машини и уреди, инструкции за ракување, демонстрација, услуги за брза и компетентна поддршка во случај на било какво прашање и било каков проблем.
  • Contact Person Name:Горан Бибовски
  • Address:Народен Фронт 19 а, ТЦ Беверли Хилс
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075213105
  • Telephone #:070353614  070353614

  shopping assistance