00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

FAM ANTIFRIZ 40 long life (G12 / G12+)


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:FAM ANTIFRIZ LONG LIFE is intended for the filling of closed and open cooling systems of the internal combustion engines. ANTIFRIZ 40 LONG LIFE (G12 / G12+) protects cooling system from corrosion up to 5 years. Packing1L 5L 210kg
 • Availability:Contact
 • Seller:Bodal
 • company profile

  Bodal

  • Company introduction:Бодал Д.О.О. е семејна компанија формирана во 1992 година, koja се занимава со трговија на големо и мало со моторни, индустриски масла, масти, високотемпературни пасти, масти и мазива за прехрамбена индустрија, минерални и синтетички емулзии, средства за одмастување, средства за заштита и подмачкување на оружје, средства за заштита од корозија, антифризи, дизел адитиви и други производи како генерален застапник и дистрибутер на целокупниот производен програм на ФАМ Фабрика мазива А.Д. Крушевац, Република Србија. Бодал располага со сопствен возен парк, врши дистрибуција низ целата земја.
  • Contact Person Name:Александар
  • Address:Благоја Стефковски 4
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 2529644
  • Fax #:02 2529644
  • Geo Location:Show  022529644

  shopping assistance