00

Login to your profile




New user? | Forgot password?

 • Language

Heaters for diesel engines NGK

Heaters for diesel engines NGK

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Ни зимата веќе не непријател на вашиот дизел мотор! 10% ПОПУСТ за сите нарачки на NGK производи преку MARKETKONEKT. Голем број на производители фабрички вградуваат NGK керамички греачи. Тие се специјално дизајнирани за нивните мотори, нудејќи долг сервисен рок, брзо и лесно палење дури и при екстремно ниски надворешни мотори.
 • Availability:Contact
 • Seller:Avtolider
 • company profile

  Avtolider

  • Contact Person Name:Автолидер
  • Address:ул.34 бр.6 спроти Олимписки базен
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023289669
  • Fax #:023289666
  • Geo Location:Show



  023289669

  shopping assistance