00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Грејно тело за возила Webasto Air Top 2000 STC


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:The simple and cost-effective solution. The compact Air Top 2000 STC air heater is an impressive performer thanks to its versatility and low fuel consumption.

  • 2 kW heating capacity
  • Heats up quickly, more even and quiet heating procedure by use of fuel pump DP 42
  • Sturdy heater with compact dimensions and low fuel consumption
  • Easy to service and maintain, diagnostic capability
  • Suitable for use in vehicles for transporting hazardous materials (ADR)
  • Full W-bus compatibility of the heater
  • Unlimited operation with the new SmartControl and MultiControl HD control elements
  • Use of Unibox no longer necessary
 • Availability:Contact
 • company profile

  E.M.C Ace-Avtoklima

  • Company introduction:ЕЛЕКТРО МЕХАНИЦАРСКИОТ СЕРВИС А.Ц.Е. е основана 13.04.1987 година. Со клима уреди за автомобили поцнала да рабти од 1993 година воглавно набавка на клима уреди, монтажа и воедно сервисирање на веќе вградени клима уреди. Клима уредите се од познатата италијанска фирма DIAVIA. Како нивни авторизиран сервисер и дистрибутер со стекнати сертификати за работа Е.М.С.-А.Ц.Е. е една од најголемите потрошувачи на клима уреди на Балканот на италијанската фирма DIAVIA. Од 2006 година Е.М.С.-А.Ц.Е. почнува со дополнителна дејност односно изработка на воизила спрема потребите на потрошувачите.Ги Изработува следните видови: - ладилници - Надградба на возила-фригоблокови - возила за превоз на кучиња - возила за потребите на погребални служби - возила за потреби на казнено поправни домови - возила за пренос на стакло - возила за итна медицинска помош и амбулантски возила - Возила за превоз на запаливи средства –АДР возила - возила – подвижна канцаларија - репортажни возила Сите возила се произведуваат според стандардите на Р.Македонија и кои воедно можат да се атестирааст спрема намената на возилото. Е.М.С.-А.Ц.Е. во август 2012 година склучува договор со германската фирма WEBASTO и воедно станува авторизиран сервисер идистрибутер на WEBASTO за македонскиот пазар. Договорот со WEBASTO ни овозможува набавка, монтажа и сервисирање на грејните тела од истата програма.
  • Contact Person Name:Цветко
  • Address:бул.3-та Македонска Бригада б.б., реон 72
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022400400
  • Fax #:022400401
  • Geo Location:Show  022400400

  shopping assistance