00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

FEDERAL MOGUL


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Federal Mogul - светски производител со разновидна палета на квалитетни производи, ја има освоено довербата на клиентите од целиот свет.
  Federal Mogul е основен снабдувач на производи, услуги и решенија за првично и последователно вградување. Партнер е на множество увозници и трговци од целиот свет. Подолго од еден век држи лидерски позиции на пазарот, разработувајки богат асортиман на артикли произведени за потребите на новите генерации на автомобили.
  Глобалната мрежа од технички центри со висококвалификуван персонал распоредени во САД, Европа и Азија го овозможуваат разработувањето на модерни и иновативни производи.
  Како група од премиум брендови нуди голема гама на производи: дискови, плочки, филтри, брегасти осовини, карики, чаури, спони, јабучици, семеринзи, гумички за балансштангла, гумички за вентили, рамења, свеќици, дихтунзи, штрафови за тркала, лагери, бришачи...
 • company profile

  Euro 07 (Evro 07)

  • Company introduction:"Evro 07" Macedonia DOOEL is founded in 2010 in Skopje and the same is specialized in import and distribution of spare parts and oils for light and light-freight vehicles. The company is a direct importer of spare parts of more than 100 leading companies – manufacturers from Italy, Germany, Spain, France, Japan, Korea, China and others, which is a warranty for the origin and the quality of the offered products. "Evro 07" Macedonia DOOEL offers to its clients a wide range of spare parts of over 100 000 articles for European, Japanese and Korean light and light freight vehicles with attractive prices, premium quality and high quality service.
  • Contact Person Name:Даниела
  • Address:Јадранска магистрала б.б. (Качанички пат)
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:076 339 288
  • Telephone #:02 2469 854
  • Geo Location:Show  022469854

  shopping assistance