00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

АВТО ДЕЛОВИ - ПОДВОЗЈЕ


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:За да се задржи стабилната положба на патот, сите монтирани делови на шасијата треба да исполнуваат високи барања за прецизно и висококвалитетно производство. Нормалната работа на суспензијата придонесува за коректно однесување на возилото на патот, ниско ниво на бучава и вибрации. Сите елементи на подвозјето работат во синхронизација, како еден систем. Исправноста на подвозјето ви обезбедува удобност и безбедност при возењето.
  При екстремна ситуација на патот, стабилноста е од исклучително значење, исправноста на суспензијата го задржува тркалото на коловозот, за да се обезбеди правилна работа на системот за сопирање.
  Евро 07 нуди широк спектар и достапност на квалитетни производи по системот за суспензија на возилото. Понудените производи се од водечки производители или од нашата сопствена марка ITN,што нудат квалитет на оригинално вградување.
 • company profile

  Euro 07 (Evro 07)

  • Company introduction:"Evro 07" Macedonia DOOEL is founded in 2010 in Skopje and the same is specialized in import and distribution of spare parts and oils for light and light-freight vehicles. The company is a direct importer of spare parts of more than 100 leading companies – manufacturers from Italy, Germany, Spain, France, Japan, Korea, China and others, which is a warranty for the origin and the quality of the offered products. "Evro 07" Macedonia DOOEL offers to its clients a wide range of spare parts of over 100 000 articles for European, Japanese and Korean light and light freight vehicles with attractive prices, premium quality and high quality service.
  • Contact Person Name:Даниела
  • Address:Јадранска магистрала б.б. (Качанички пат)
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:076 339 288
  • Telephone #:02 2469 854
  • Geo Location:Show  022469854

  shopping assistance