00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Altenzo sports tempest I

Altenzo sports tempest I

Цената е со вклучен ДДВ
2.200 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Altenzo sports tempest I
  195/60R15
 • Seller:Turbomaks
 • company profile

  Turbomaks

  • Company introduction:Ние Ви нудиме најголем избор на гуми за Вашите автомобили од реномирани светаски производители, патувајте безбедно... ТУРБО МАКС Ви нуди најголем избор на бандажи од различни матерјали и дизајни со највисок квалитет... Само во TURBOMAKS® можете да најдете пневматици и фелни со врвен квалитет понајповолни цени, поправка, исправување и фарбање на фелни со најнови CNC машини, сензори и многу други услуги. Турбомакс нуди •Гуми и фелни со врвен квалитет и поволни цени •CNC обработка - поправка, исправање, фарбање фелни •Сензори •Лепење гуми
  • Contact Person Name:Турбомакс
  • Address:Скупи 24
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 206860
  • Telephone #:02 2030100
  • Fax #:02 2030100
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:2.100 MKD

  Altenzo sports tempest I

  Retail Price - VAT Included:1.750 MKD

  Altenzo sports tempest I

  Retail Price - VAT Included:1.900 MKD

  Altenzo sports tempest I

  25%save
  Retail Price - VAT Included:4.059 MKD 3.044 MKD

  LASSA 195/60R15 88H GREENWAYS
  022030100

  shopping assistance