00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Autofilter

  • Company introduction:Компанијата Аутофилтер е основана 2003 година како фирма специјализирана за трговија со филтри за автомобилскиот сектор. За кратко време стана почитувана и успешна на домашниот пазар, препознатлива по големиот и квалитетен асортиман на филтри. Нашите купувачи во секое време можеме да ги опслужиме со филтри за сите видови автомобили, камиони, и градежни машини, застапени на нашиот пазар, вклучувајќи ги и најновите модели на возила. Професионалниот, одговорен и коректен однос, како и кавалитетниот избор на артикли придонесе нашите купувачи со голема доверба и задоволство да соработуваат со нашата компанија. Нашата цел во иднина е да ја зголемиме понудата со познати брендови на филтри за да ги задоволиме барањата и очекувањата на нашите клиенти. За заеднички успех Ве покануваме да соработувате со нашата фирма.
  • Contact Person Name:Petar
  • Address:бул.Партизански Одреди 88 лок.22
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:00 389 (0) 2 3077988
  • Year registered:2003
  • Geo Location:Show
follow this companycontact sellerall products
Rating:
4.7 of 5.0 (8 ratings total)

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete75.00%
Followed2
Number of products88
Member since05 Oct, 2011
Last activity09:06:17 , 12 Avg, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance