00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Aniterm

  • Company introduction:Компанијата Анитерм, Скопје е основана во 2002 година. Долгогодишното искуство на основачите во областа на климатизацијата ја прави нашата компанија конкурентна на пазарот. Со нашата изведба добивате ефикасни, квалитетни и долготрајни решенија за вашите домови, канцеларии и индустриски објекти. Ние ви нудиме современи технолошки и еколошки решенија во областа на климатизацијата. На располагање ви стои целиот наш тим составен од високо образовани инженери и квалитетни сервисери. Нашата фирма е овластен застапник на американската фирма INVENTOR, за Македонија. Кај нас во секое време го имаме целокупниот нивен асортиман од производи за климатизација. Ги следиме современите трендови во екологијата.Сите наши уреди се со еколошки фреони. Истовремено ја штедиме електричната енергија. Нашите уреди се од висока енергетска класа А, со што со помалку електрична енергија, добивате подобри ефекти во климатизацијата на вашиот простор.
  • Contact Person Name:Љупчо
  • Address:Црвена Скопска Општина 10
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070/337675
  • Telephone #:023216428
  • Fax #:023216428
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete65.62%
Number of products11
Member since21 Nov, 2012
Last activity14:59:09 , 11 Jul, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance