00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Andoteh

  • Company introduction:Андотех обезбедува уникатен и револуционерен сервис во одржување на имотот, нудејќи сеопфатно превентивно одржување, програма за зачувување и подобрување на вредноста, животот и убавината на Вашиот имот. Андотех е основана да ги задоволи потребите на зафатените сопственици денес и да ги обезбеди нашите клиенти со скапоцен подарок на дополнително време. Екстра време кое може да го поминат на нешта повеќе пријатни и важни за Вас. Хаусмајстор, реновирање и реорганизација во домот, хигиенски услуги, управување со имот, изработка на термо и хидро изолација на индустриски постројки. За повеќе информации посетете го веб сајтот: www.andoteh.mk
  • Contact Person Name:Славче Андовски
  • Address:Методија Шаторов Шарло 12-1/3 (Руди Чајевац)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:(02)3176701
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete62.50%
Number of products6
Member since27 Feb, 2014
Last activity13:26:47 , 13 Jun, 2023
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance