00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

АМСМ Членство

  • Company introduction:Ако барате услуги кои ќе одговорат на Вашите специфични потреби и барања, тогаш сте на вистинското место. Без оглед дали сте возач или не, дали имате сопствен автомобил или не, дали имате 18 или 65 години, ќе најдете различни членски пакети, прилагодени на Вашите желби и потреби. Денес во АМСМ членуваат повеќе од 15.000 физички и над 5.000 правни лица, кои ја препознале привилигијата да се биде АМСМ член. Останува на Вас да изберете.
  • Contact Person Name:Снежана Костадиновска
  • Address:ул. “М.Т.Гологанов“ бр. 51
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:(02) 3181-108
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete62.50%
Number of products10
Member since12 Jul, 2012
Last activity10:46:22 , 15 Nov, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance