00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН САДЕН МАТЕРИЈАЛ


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Садници на ин-витро подлоги и нови овошни видови
 • Category:Seedlings
 • Availability:Contact
 • Seller:Levidia
 • Place of Origin:Macedonia
 • Warranty:1 year
 • Minimum Order Quantity:500
 • company profile

  Levidia

  • Company introduction:Компанија за производство на овошен саден материјал, подготовка на ИПАРД апликации, противградни мрежи, консултанство за подигнување на долгогодишни насади, производство на јаболка, круши, цреши и лешник.
  • Contact Person Name:Јасмина Луканова
  • Address:Vizbegovo (Kacanicki pat)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:+38976369108
  • Telephone #:+38926147659
  • Year registered:2012
  • Total employees:8
  • Geo Location:Show  026147659

  shopping assistance