00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

САДНИЦИ МАНДАРИНА

САДНИЦИ МАНДАРИНА

Цената е со вклучен ДДВ
850 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:НОВИТЕТ ВО ГАРДЕН ЦЕНТАР ЛЕВИДИА
  САДНИЦИ МАНДАРИНА
  СОРТА : ОКИТСУ
  ЦВЕТА: АПРИЛ - МАЈ
  РАСТЕ : ДО 2,5 м
  БАРА ; ПОЛНО СОНЦЕ
  НАВОДНУВАЊЕ- НА СЕКОИ “3-4 дена со вода но не директно од чешма
 • Availability:In Stock
 • Seller:Levidia
 • Place of Origin:Turkey
 • Warranty:1 year
 • Wholesale Price - VAT Excluded:809 MKD
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Levidia

  • Company introduction:Компанија за производство на овошен саден материјал, подготовка на ИПАРД апликации, противградни мрежи, консултанство за подигнување на долгогодишни насади, производство на јаболка, круши, цреши и лешник.
  • Contact Person Name:Јасмина Луканова
  • Address:Vizbegovo (Kacanicki pat)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:+38976369108
  • Telephone #:+38926147659
  • Year registered:2012
  • Total employees:8
  • Geo Location:Show  026147659

  shopping assistance