00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Agria Centar

 • Company introduction:Фирмата АГРИА ЦЕНТАР дооел од Штип се занимава со увоз, продажба и сервисирање на мало-земјоделска механизација, а потесна специјалност е продажбата и сервисирањето на мотокултиватори. Почетокот на нашето работење датира од 1989 год. како представништво на фабриката МИО - СТАНДАРД од Осиек - Р. Хрватска. Потоа како представништво и на ИМТ - Књежевац, Р. Србија. Во поново време понудата на мотокултиватори е зголемена со нови модели и од други производители. Фирмата Агриа Центар дооел од Штип е официјален увозник, дистрибутер и сервисер во Македонија за мотокултиватори и мотофрези од брендот Белини. Продаваме мотофрези и мотокултиватори од сите категории, со бензински и дизел мотори. Освен основните работни машини имаме голема палета на приклучна опрема, како и резервни делови. На нашите клиенти (правни и физички лица) им нудиме мотокултиватори кои ги задоволуваат сите нивни потреби. Благодарение на нашето долго искуство и познавања од оваа област - секогаш можеме да одговориме на потребите на нашите клиенти. Богатото искуство и високата професионалност се нашата силна страна! Најголем избор на Мотокултиватори со НАЈДОБРИ ЦЕНИ. Повелете во Агриа Центар - ЦЕНТАРОТ ЗА МОТОКУЛТИВАТОРИ ВО МАКЕДОНИЈА. Работно време: Понеделник до петок:9-19, Сабота:8-16. Повеќе информации можете да добиете на телефон: 070 322 193, 077 755 119 и 032 391 183.
 • Contact Person Name:Инг. Агр. Борис Георгиев
 • Address:ул. Карл Маркс, бр. 22
 • Post Code:2000
 • City:Stip , Macedonia
 • Cell Phone #:00 389 70 322 193, 00 389 77 755 119
 • Telephone #:00 389 32 391 183
 • Fax #:00 389 32 391 183
 • Year registered:2008
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Number of products22
Member since05 Dec, 2013
Last activity12:28:08 , 21 Mar, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance