00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Adili

 • Company introduction:АДИЛИ континуирано постои на пазарот од 1996 година основајки се на италијанскиот пазар,за притоа во 2003 година ги направи достапни квалитетните електроматеријали од производната програма на врвниот гигант GEWISS и на македонскиот пазар.Потребата за дом,деловен простор,станбени згради како и најразлични видови на индустриски објекти не би биле функционални без предходно опремување на истите со производниот микс од електроматеријали.Токму тоа е и ширењето на нашата мисија како би се доловил високиот и пред се примарниот,а сепак неопходен квалитет поради функцијата кои тие ја поседуваат.Квалитетот се препознава во долготрајноста на употребата,а доказ за тоа се нашите потрошувачи,оние кои ја уживаат беспрекорната функционалнот како и естетската модернизација и оние кои ќе ја дадат својата доверба и сигурност.
 • Contact Person Name:Катерина
 • Address:Никола Парапунов 6
 • Post Code:1230
 • City:Gostivar , Macedonia
 • Cell Phone #:070360333
 • Telephone #:00 389 (0) 42 212 531
 • Fax #:00 389 (0) 42 212 531
 • Year registered:2003
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Followed1
Follows19
Number of products16
Member since07 Sep, 2012
Last activity08:58:21 , 25 Jul, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance