00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Adba-setre

  • Company introduction: Мет - Гостивар е компанија која се занимава со производство и трговија на текстилни производи. Нашите производи се користат за заштита при работа, како униформи и работнички одела со посебна намена. Нашите производи се изработуваат по нарачка, според барањата, желбите и намената на клиентите. Контактирајте не на +38970 314 553 за да ја направите вашата нарачка. met.com.mk
  • Contact Person Name:Ершан
  • Address:Калина Јованоска 3
  • Post Code:1230
  • City:Gostivar , Macedonia
  • Telephone #:070314553
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete65.62%
Number of products10
Member since16 Jan, 2015
Last activity13:26:03 , 17 Sep, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance