00

Prijavi me na profil
Novi korisnik? | Zaboravljena lozinka?

 • Jezik

Vaučer za Tretman vitaminom C - Murad

10%popust

 • opis proizvoda
 • ocena korisnika
 • profil kompanije
opis proizvoda
 • Opis::1014; 60 min. Tretman vitaminom C je “infuzija” tj. unošenje čistog vitamina C direktno u kožu.

  Ovim tretmanom se bitno umanjuju hiperpigmentacije (pege, fleke od sunca, akni, trudničke, staračke i dr.), redukuju srednje i sitne bore. Idealan je za negu suve, opuštene i umorne kože. Naučno dokazana, patentirana tehnologija u ovom tretmanu umanjuje postojeća i sprečava nastanak novih oštećenja prouzrokovanih dejstvom slobodnih radikala iz spoljašnje sredine.

  Naš klijent će osetiti poboljšanje kvaliteta kože, pošto ovaj tretman smanjuje bore i oštećenja nastala od sunca, obnavlja elastičnost, čvrstinu i hidriranost kože i daje moćnu antioksidantnu zaštitu.

  Vitamin C je glavni antioksidans koji ima značajnu ulogu u fotozaštiti i sintezi kolagena. Vitamin C se ne stvara u koži i mora se kompletno obezbediti iz spoljne sredine. Rezervoar vitamina C sa godinama ili pri izlasku na sunce opada. Lokalno primenjen vitamin C inhibira enzim tirozinazu čime dovodi do smanjenja hiperpigmentacija. Povećava imunitet kože i deluje antiinflamatorno.

  Tretman se može kombinovati sa tretmanom voćnim kiselinama, enzimskim, mezoterapijom, mikrodermoabrazijom...

  Kompletan tretman je 60 – minutni postupak.

  Ne preporučuje se klijentima koji su na terapiji retinoidima. Ne raditi na sveže depiliranoj koži (sačekati 24-48h).
 • Dostupnost:Onlajn
 • Kompanija:Murad d.o.o.
 • Minimalna količina za porudžbinu:1
 • оцени од корисници
  profil kompanije

  Murad d.o.o.

  • Opis kompanije:Murad d.o.o. Beograd, je od 2003. godine generalni uvoznik i distributer dr Murad američke dermatološko-medicinske kozmetike za negu lica i tela. Na ovim prostorima je prisutan u preko 300 apoteka, salona, dermatoloških ordinacija, poliklinika, hotela, wellness i spa centara širom Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Profesionalni Dr MURAD tretmani lica i tela: · Tretman voćnim kiselinama – anti age · Enzimski tretman - protiv masne i aknozne koze · Profesionalni tretman sa vitaminom C · Protiv celulita i strija · Reaktivizirajući tretman za kozu u predmenopauzi i menopauzi · Redness tretman protiv crvenila koze · IP5 tretman – ekfoliacija, punjenje, beljenje, dubinska hidratacija i učvršćivanje kože · Durijan Intensive Peel – najsavremenija generacija voćnih kiselina Od 2014. Godine radimo sa CACI engleskim aparatom tretmane lica i tela: - JOWL LIFT - lifting opuštenih obraza. - WRINKLE COMB - revolucija protiv bora. - HYDRATONE tretman lica - Hydratone kombinuje mikrostruje preko aktivacionih rolera sa hidro gel maskom. - NE HIRUŠKI FACE LIFTING i ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA - Kao rezultat preko 20-ogodišnjeg istraživanja CACI nehiruški facelifting je proglašen* za najefikasniji dostupni tretman protiv starenja. CACI Ultimate je jedini sistem koji u toku tretmana kombinuje nehiruški face lifting, orbitalnu mikrodermoabraziju bez kristala i LED svetlosnu terapiju. - ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA - Novi sistem pilinga se koristi pomoću sonde sa abrazivnim vrhom, koji rotira različitim brzinama oko eliptične ose. Od 2011. godine Murad d.o.o., Beograd radi sa aparatom Futura Pro engleske firme ULTRATONE. Aparat je namenjen za biostimulaciju lica i tela, lifting, kavitaciju, lipolizu, mezoterapiju, program anticelulita i sveukupno preoblikovanje lica ili tela. U našem centru od 2003. godine radimo besplatne edukacije za programe koje mi uvozimo, kako teoretski tako i praktično, za sve naše dalje saradnike. Nakon uspešno savladane edukacije saradnici dobijaju diplomu.
  • Ime kontakt lica:Svetlana Djordjevic Jurisic
  • Adresa:Beogradska 54
  • Poštanski broj:11000
  • Grad:Beograd , Serbia
  • Mobilni telefon #:+381 60 022 5279
  • Telefon:+381 11 77 03 852
  • Geo lokacija:Pokaži
  prati ovu kompanijukontaktiraj prodavcasvi proizvodi
  Prosečna ocena:
  5.0 od 5.0 (1 ukupna ocena)

  10%popust
  Cena sa PDV-om:4.400,00 RSD 3.960,00 RSD

  Vaučer za Tretman superhidratacije ...

  10%popust
  Cena sa PDV-om:7.800,00 RSD 7.020,00 RSD

  Murad - Essential-C Day Moisture Br ...

  10%popust
  Cena sa PDV-om:7.150,00 RSD 6.435,00 RSD

  Murad - Intensive-C® Radiance Peel ...

  10%popust
  Cena sa PDV-om:4.400,00 RSD 3.960,00 RSD

  Vaučer za Enzimski tretman lica (ko ...

  10%popust
  Cena sa PDV-om:5.590,00 RSD 5.031,00 RSD

  Murad - ENVIRONMENTAL SHIELD TRAVEL ...

  10%popust
  Cena sa PDV-om:4.400,00 RSD 3.960,00 RSD

  Vaučer za Mikrodermoabraziju lica - ...
  060/022-5279

  pomoć pri kupovini