00

Prijavi me na profil
Novi korisnik? | Zaboravljena lozinka?

  • Jezik

Karakteristike

 

Bogat sadržaj

MarketKonekt sadrži najveću data-bazu ponuda srpskih kompanija. Već promoviše iznad 43,000 različitih proizvoda/usluga sa detaljnim informacijama o svakom od njih, a njihov broj se svakog meseca povećava za oko 5,000.
 

Dostupan svakoj kompaniji

MarketKonekt je posvećen principu pružanja promotivnih usluga dostupnih svakoj kompaniji. Informacije o svakom prodavcu/kupcu se prethodno proveravaju da bi se obezbedila njihova preciznost. Osim toga, MarketKonekt nastoji da bude korišćen od strane što većeg broja potrošača za svakodnevno i detaljno informiranje u vezi ponude i potražnje na tržištu.
 

Brzo i lako korišćenje

MarketKonekt deli proizvode i usluge na kategorije od 1000 glavnih grupa i podgrupa (koje uvek mogu biti proširene na predlog korisnika), sa čime zajedno sa naprednim pretraživačem (Search Engine) omogućuje brzo i jednostavno pretraživanje. Sadrži i sekcije za prodajne promocije kompanija (kao što su popusti i sezonske ponude) i uvođenje noviteta. Objavljivanje ponuda je automatizovano preko jednostavnog postupka, za samo nekoliko minuta, u bilo koje doba dana.
.
 
 
 
 


060/022-5279

pomoć pri kupovini