00

Prijavi me na profil
Novi korisnik? | Zaboravljena lozinka?

  • Jezik

Marketinška rešenja

 

Povezivanje prodavaca i kupca

MarketKonekt odmah povezuje korisnike. Informacije u vezi onoga što nude ili traže se odmah šalju svakom registrovanom članu preko sajta i na ličnu e-mail adresu.
 

Dodatna promocija

MarketKonekt Srbija je brand kompanije R3 Infomedia d.o.o. Beograd, preduzeća koje se bavi razvojem i menadžmentom online medija namenjenih kako biznis populaciji tako i krajnjim korisnicima – kupcima robe i usluga.
 
Portali koji su poslovali pod okriljem naše grupe su:
 
MarketKonekt.com, platforma urađena po uzoru na Alibaba.com, koja omogućava svakom pravnom subjektu da prodaje svoju robu/usluge kako drugim pravnim, tako i fizičkim licima. MarketKonekt web shop je online tržni centar gde svako može pronaći sve što mu je potrebno.
 
Gdeinvestirati.com, portal čiji je cilj da pomogne čitaocima da donesu ispravne investicione odluke. Portal pokriva teme vezane za ulaganja na berzi, štednje u banci, kredita, nekretnina, preduzetništva, makroekonomije i teme vezane za edukaciju i karijeru. To je trenutno najposećeniji investicioni portal u Srbiji.
 
SEEbiz.eu, regionalni poslovni portal. Poslovne vesti iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore.
 
GdeNaSport.com - portal namenjen sportistima rekreativcima. Cilj portala je da pomogne korisnicima da pronađu odgovarajuće mesto za svoju rekreaciju. Trenutno vodeći portal u Srbiji u toj tržišnoj niši.
 
R3 Infomedia d.o.o. Beograd
 
   Tel. +381 11 77 03 852; +381 60 022 5279
   E-mail: 
 
 


060/022-5279

pomoć pri kupovini