00

Prijavi me na profil
Novi korisnik? | Zaboravljena lozinka?

 • Jezik

Vaučer za tretman: Ultrazvučna lipoliza - Futura Pro - Murad


 • opis proizvoda
 • ocena korisnika
 • profil kompanije
opis proizvoda
 • Opis::7400; 60 min.
  Mršavljenje i preoblikovanje tela
  Tretman lipolize tj. topljenja masnih naslaga u Murad kozmetičkom centru radimo aparatom Futura Pro britanske firme Ultratone. U pitanju je kombinacija kavitacije, lipolize i biostimulacije tela.

  Lipolizom se ultrazvučno unose ampule lipolitika, L-karnitina, kofeina i fosfatidilholina. Lipolitici podstiču razlaganje masnih naslaga.
  Jednom nedeljno se radi kavitacija sa lipolizom i biostimulacija, u okviru istog tretmana, a drugi put iste nedelje ili treći se radi samo biostimulacija.

  Preporuka: pročitajte tekst na stranicama redukcija masnih naslaga, anticelulit i biostimulacija.

  Kompletan tretman traje 50 do 60 minuta.

  Deo iz intervjua sa prof. Gertom Vrbovom, MD, D.Sc. profesorkom razvojnih neuronauka, odelenje za anatomiju i razvojnu biologiju na University College London:
  Kako biste ocenili vaša otkrića?
  Ljudska bića uvek pronađu rešenja svojih problema, kada i ako su se s njima suočili. Ne možemo zanemariti činjenicu da je naš životni stil postao sedeći i zbog toga, fizičke aktivnosti nisu jednostavno dostupne, odnosno zahtevaju specijalni napor. OĆM tehnologija je naučni odgovor za sve koji žele očuvati lepo oblikovano telo ili lice i ostati zdravi. Kada čitam o muškarcima i ženama koji donose drastične odluke u želji da promene svoj izgled, kako tela tako i lica, želim da i oni upoznaju OĆM tehnologiju i saznaju da ona nudi sigurniji i zdraviji način za prirodni face-lift, smanjenje neželjenog obima, poboljšanje kondicije i mišićne aktivnosti.
 • Dostupnost:Onlajn
 • Kompanija:Murad d.o.o.
 • Minimalna količina za porudžbinu:1
 • оцени од корисници
  profil kompanije

  Murad d.o.o.

  • Opis kompanije:Murad d.o.o. Beograd, je od 2003. godine generalni uvoznik i distributer dr Murad američke dermatološko-medicinske kozmetike za negu lica i tela. Na ovim prostorima je prisutan u preko 300 apoteka, salona, dermatoloških ordinacija, poliklinika, hotela, wellness i spa centara širom Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Profesionalni Dr MURAD tretmani lica i tela: · Tretman voćnim kiselinama – anti age · Enzimski tretman - protiv masne i aknozne koze · Profesionalni tretman sa vitaminom C · Protiv celulita i strija · Reaktivizirajući tretman za kozu u predmenopauzi i menopauzi · Redness tretman protiv crvenila koze · IP5 tretman – ekfoliacija, punjenje, beljenje, dubinska hidratacija i učvršćivanje kože · Durijan Intensive Peel – najsavremenija generacija voćnih kiselina Od 2014. Godine radimo sa CACI engleskim aparatom tretmane lica i tela: - JOWL LIFT - lifting opuštenih obraza. - WRINKLE COMB - revolucija protiv bora. - HYDRATONE tretman lica - Hydratone kombinuje mikrostruje preko aktivacionih rolera sa hidro gel maskom. - NE HIRUŠKI FACE LIFTING i ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA - Kao rezultat preko 20-ogodišnjeg istraživanja CACI nehiruški facelifting je proglašen* za najefikasniji dostupni tretman protiv starenja. CACI Ultimate je jedini sistem koji u toku tretmana kombinuje nehiruški face lifting, orbitalnu mikrodermoabraziju bez kristala i LED svetlosnu terapiju. - ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA - Novi sistem pilinga se koristi pomoću sonde sa abrazivnim vrhom, koji rotira različitim brzinama oko eliptične ose. Od 2011. godine Murad d.o.o., Beograd radi sa aparatom Futura Pro engleske firme ULTRATONE. Aparat je namenjen za biostimulaciju lica i tela, lifting, kavitaciju, lipolizu, mezoterapiju, program anticelulita i sveukupno preoblikovanje lica ili tela. U našem centru od 2003. godine radimo besplatne edukacije za programe koje mi uvozimo, kako teoretski tako i praktično, za sve naše dalje saradnike. Nakon uspešno savladane edukacije saradnici dobijaju diplomu.
  • Ime kontakt lica:Svetlana Djordjevic Jurisic
  • Adresa:Beogradska 54
  • Poštanski broj:11000
  • Grad:Beograd , Serbia
  • Mobilni telefon #:+381 60 022 5279
  • Telefon:+381 11 77 03 852
  • Geo lokacija:Pokaži
  prati ovu kompanijukontaktiraj prodavcasvi proizvodi
  Prosečna ocena:
  5.0 od 5.0 (1 ukupna ocena)

  40%popust
  Cena sa PDV-om:6.300,00 RSD 3.780,00 RSD

  Vaučer za tretman: Redukcija masnih ...

  40%popust
  Cena sa PDV-om:5.250,00 RSD 3.150,00 RSD

  Vaučer za Biostimulaciju tela - Fut ...

  40%popust
  Cena sa PDV-om:5.250,00 RSD 3.150,00 RSD

  Vaučer za Tretman protiv celulita ( ...
  060/022-5279

  pomoć pri kupovini