00

Prijavi me na profil
Novi korisnik? | Zaboravljena lozinka?

 • Jezik

Vaučer za Tretman superhidratacije i punjenja kože - Murad


 • opis proizvoda
 • ocena korisnika
 • profil kompanije
opis proizvoda
 • Opis::1077; 90 min.
  Idealan je za osobe koje često putuju, za podmlađivanje i superhidrataciju kože, koja je izložena dejstvu stresa, kao i kod osoba sa izuzetno dehidriranom kožom i borama. Može se koristiti posle agresivnijih hemijskih tretmana i mikrodermoabrazije.

  Kao i svi Murad-ovi proizvodi i ovaj tretman je zasnovan na naučnoj osnovi The Science of Cellular Water™ „Princip vode“ Murad-a za optimalnu ćelijsku hidrataciju i zdravlje kože. Zaključava hidrirajuće aktivne sastojke u koži. Omogućava trenutne rezultate, koji se dugotrajno zadržavaju. Obnavlja elastičnost i tonus. Može se upotrebljavati i za osetljivu kožu.

  Tretman se može kombinovati sa tretmanom voćnim kiselinama, vitaminom C, enzimskim, mezoterapijom, mikrodermoabrazijom...

  Kompletan tretman je 90 – minutni postupak.

  Ne preporučuje se klijentima koji su na terapiji retinoidima. Ne raditi na sveže depiliranoj koži (sačekati 24-48h).

  *Dugotrajna hidratacija*
  Hydro-Dynamic™ Serum: Hijaluronske sfere pune kožu odmah po primeni ovog preparata i omogućavaju long-lasting (dugotrajnu) hidrataciju. Popunjavaju fine linije i bore. Ekstrakt orhideje štiti ćelije od slobodnih radikala i gubitka hidratacije. Camelina Sativa Seed Oil - ulje semena cameline (lana) sadrži izuzetnu količinu (do 45%) omega-3 masnih kiselina, kao i jedinstveni kompleks antioksidanata

  Osmolyte Tonic: Taurin – neesencijalna aminokiselina potpomaže regulaciju elektrolita i održava optimalan balans vode u ćelijama. Sodium PCA privlači vodu i učestvuje u obezbeđivanju normalne ćelijske hidratacije i ishrane. Ekstrakti kamilice i zelenog čaja pružaju koži jaku antioksidansnu zaštitu.

  US PATENT: 6,800,292
  Preparati u ovom tretmanu su bez parabena
 • Dostupnost:Onlajn
 • Kompanija:Murad d.o.o.
 • Minimalna količina za porudžbinu:1
 • оцени од корисници
  profil kompanije

  Murad d.o.o.

  • Opis kompanije:Murad d.o.o. Beograd, je od 2003. godine generalni uvoznik i distributer dr Murad američke dermatološko-medicinske kozmetike za negu lica i tela. Na ovim prostorima je prisutan u preko 300 apoteka, salona, dermatoloških ordinacija, poliklinika, hotela, wellness i spa centara širom Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Profesionalni Dr MURAD tretmani lica i tela: · Tretman voćnim kiselinama – anti age · Enzimski tretman - protiv masne i aknozne koze · Profesionalni tretman sa vitaminom C · Protiv celulita i strija · Reaktivizirajući tretman za kozu u predmenopauzi i menopauzi · Redness tretman protiv crvenila koze · IP5 tretman – ekfoliacija, punjenje, beljenje, dubinska hidratacija i učvršćivanje kože · Durijan Intensive Peel – najsavremenija generacija voćnih kiselina Od 2014. Godine radimo sa CACI engleskim aparatom tretmane lica i tela: - JOWL LIFT - lifting opuštenih obraza. - WRINKLE COMB - revolucija protiv bora. - HYDRATONE tretman lica - Hydratone kombinuje mikrostruje preko aktivacionih rolera sa hidro gel maskom. - NE HIRUŠKI FACE LIFTING i ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA - Kao rezultat preko 20-ogodišnjeg istraživanja CACI nehiruški facelifting je proglašen* za najefikasniji dostupni tretman protiv starenja. CACI Ultimate je jedini sistem koji u toku tretmana kombinuje nehiruški face lifting, orbitalnu mikrodermoabraziju bez kristala i LED svetlosnu terapiju. - ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA - Novi sistem pilinga se koristi pomoću sonde sa abrazivnim vrhom, koji rotira različitim brzinama oko eliptične ose. Od 2011. godine Murad d.o.o., Beograd radi sa aparatom Futura Pro engleske firme ULTRATONE. Aparat je namenjen za biostimulaciju lica i tela, lifting, kavitaciju, lipolizu, mezoterapiju, program anticelulita i sveukupno preoblikovanje lica ili tela. U našem centru od 2003. godine radimo besplatne edukacije za programe koje mi uvozimo, kako teoretski tako i praktično, za sve naše dalje saradnike. Nakon uspešno savladane edukacije saradnici dobijaju diplomu.
  • Ime kontakt lica:Svetlana Djordjevic Jurisic
  • Adresa:Beogradska 54
  • Poštanski broj:11000
  • Grad:Beograd , Serbia
  • Mobilni telefon #:+381 60 022 5279
  • Telefon:+381 11 77 03 852
  • Geo lokacija:Pokaži
  prati ovu kompanijukontaktiraj prodavcasvi proizvodi
  Prosečna ocena:
  5.0 od 5.0 (1 ukupna ocena)

  10%popust
  Cena sa PDV-om:3.900,00 RSD 3.510,00 RSD

  Murad - Cleansing Shave

  10%popust
  Cena sa PDV-om:7.020,00 RSD 6.318,00 RSD

  Murad - Sensitive Skin Soothing Ser ...

  10%popust
  Cena sa PDV-om:5.000,00 RSD 4.500,00 RSD

  Vaučer za Durian tretman - Murad

  10%popust
  Cena sa PDV-om:4.400,00 RSD 3.960,00 RSD

  Vaučer za Enzimski tretman lica (ko ...

  10%popust
  Cena sa PDV-om:7.020,00 RSD 6.318,00 RSD

  Murad - COMPLETE HYDRATION VALUE SE ...

  10%popust
  Cena sa PDV-om:4.400,00 RSD 3.960,00 RSD

  Vaučer za kompletan tretman voćnim ...
  060/022-5279

  pomoć pri kupovini