00

Prijavi me na profil
Novi korisnik? | Zaboravljena lozinka?

 • Jezik

Vaučer za Reaktivizirajući tretman - Murad


 • opis proizvoda
 • ocena korisnika
 • profil kompanije
opis proizvoda
 • Opis::1016; 90 min. Reaktivizirajući tretman je profesionalno moćno otkriće dr Hauard Murad-a za kožu u predmenopauzi i menopauzi. Primenjuje se kod kože koja ima gubitak elastičnosti, srednjih i dubokih bora, kao i kod kože koja je prevremeno ostarila zbog uticaja hormona.

  Svakako da tretman sadrži piling kože voćnim kiselinama čime se ostranjuju stare ćelije kože i podstiče ubrzana regeneracija novih. Takodje potpomaže snabdevanje kože kiseonikom. Međutim nakon pilinga, čišćenja kože i masaze radimo jako bitan deo tj. punjenje kože preparatima na bazi soje, divljeg jama i nara.

  Soja je jedan od najbogatijih izvora supstanci pod imenom fitoestrogeni. Prirodni fitoestrogeni iz soje smanjuju simptome koji se javljaju u menopauzi. Nar, čudotvorna voćka kako se naziva, deluje na kožu izuzetno regenerativno. Dokazano je da je antioksidantna aktivnost soka nara veća od antioksidantne aktivnosti crnog vina i zelenog čaja. Ekstrakti nara pomažu regeneraciju dermisa, a ulje semenki nara regeneraciju epidermisa. Ekstrakt divljeg jama deluje na črvstinu kože i redukciju maljavosti na licu.

  Naš klijent će posle tretmana osetiti koliko je koža nežnija, mlađa, hidriranija i punija, pošto ovaj tretman obezbeđuje redukciju bora, povećanje elastičnosti, vlažnosti i jedrosti kože. Vraća mladalački sjaj.

  Tretman se može kombinovati sa tretmanom tretmanom vitaminom C, enzimskim, mezoterapijom, mikrodermoabrazijom...

  Kompletan tretman je 90 – minutni postupak.
 • Dostupnost:Onlajn
 • Kompanija:Murad d.o.o.
 • Minimalna količina za porudžbinu:1
 • оцени од корисници
  profil kompanije

  Murad d.o.o.

  • Opis kompanije:Murad d.o.o. Beograd, je od 2003. godine generalni uvoznik i distributer dr Murad američke dermatološko-medicinske kozmetike za negu lica i tela. Na ovim prostorima je prisutan u preko 300 apoteka, salona, dermatoloških ordinacija, poliklinika, hotela, wellness i spa centara širom Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Profesionalni Dr MURAD tretmani lica i tela: · Tretman voćnim kiselinama – anti age · Enzimski tretman - protiv masne i aknozne koze · Profesionalni tretman sa vitaminom C · Protiv celulita i strija · Reaktivizirajući tretman za kozu u predmenopauzi i menopauzi · Redness tretman protiv crvenila koze · IP5 tretman – ekfoliacija, punjenje, beljenje, dubinska hidratacija i učvršćivanje kože · Durijan Intensive Peel – najsavremenija generacija voćnih kiselina Od 2014. Godine radimo sa CACI engleskim aparatom tretmane lica i tela: - JOWL LIFT - lifting opuštenih obraza. - WRINKLE COMB - revolucija protiv bora. - HYDRATONE tretman lica - Hydratone kombinuje mikrostruje preko aktivacionih rolera sa hidro gel maskom. - NE HIRUŠKI FACE LIFTING i ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA - Kao rezultat preko 20-ogodišnjeg istraživanja CACI nehiruški facelifting je proglašen* za najefikasniji dostupni tretman protiv starenja. CACI Ultimate je jedini sistem koji u toku tretmana kombinuje nehiruški face lifting, orbitalnu mikrodermoabraziju bez kristala i LED svetlosnu terapiju. - ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA - Novi sistem pilinga se koristi pomoću sonde sa abrazivnim vrhom, koji rotira različitim brzinama oko eliptične ose. Od 2011. godine Murad d.o.o., Beograd radi sa aparatom Futura Pro engleske firme ULTRATONE. Aparat je namenjen za biostimulaciju lica i tela, lifting, kavitaciju, lipolizu, mezoterapiju, program anticelulita i sveukupno preoblikovanje lica ili tela. U našem centru od 2003. godine radimo besplatne edukacije za programe koje mi uvozimo, kako teoretski tako i praktično, za sve naše dalje saradnike. Nakon uspešno savladane edukacije saradnici dobijaju diplomu.
  • Ime kontakt lica:Svetlana Djordjevic Jurisic
  • Adresa:Beogradska 54
  • Poštanski broj:11000
  • Grad:Beograd , Serbia
  • Mobilni telefon #:+381 60 022 5279
  • Telefon:+381 11 77 03 852
  • Geo lokacija:Pokaži
  prati ovu kompanijukontaktiraj prodavcasvi proizvodi
  Prosečna ocena:
  5.0 od 5.0 (1 ukupna ocena)

  10%popust
  Cena sa PDV-om:9.750,00 RSD 8.775,00 RSD

  Murad - Age-Balancing Night Cream

  10%popust
  Cena sa PDV-om:10.400,00 RSD 9.360,00 RSD

  Murad - Renewing Eye Cream

  10%popust
  Cena sa PDV-om:7.150,00 RSD 6.435,00 RSD

  Murad - Rejuvenating Lift for Neck ...

  10%popust
  Cena sa PDV-om:9.100,00 RSD 8.190,00 RSD

  Murad - Age-Diffusing Firming Mask

  10%popust
  Cena sa PDV-om:9.750,00 RSD 8.775,00 RSD

  Murad - Intensive Age-Diffusing Ser ...

  10%popust
  Cena sa PDV-om:19.500,00 RSD 17.550,00 RSD

  Murad - Intensive Wrinkle Reducer®
  060/022-5279

  pomoć pri kupovini