00

Prijavi me na profil
Novi korisnik? | Zaboravljena lozinka?

 • Jezik

Vaučer za Mikrodermoabraziju lica - Murad

10%popust

 • opis proizvoda
 • ocena korisnika
 • profil kompanije
opis proizvoda
 • Opis::8002; Kompletan 90 min.
  Piling dijamantskim kristalima
  Mikrodermoabrazija dijamantima je neagresivna kozmetička metoda uklanjanja površnog sloja kože, tj izumrlh ćelija stratum korneuma. To je jedna od baznih procedura poboljšanja teksture kože.

  Prvi put je korisćena u Italiji 1985. godine i od tada se primenjuje u gotovo svim zemljama sveta.
  Mikrodermoabrazija podstiče mikrocirkulaciju, čime omogućava bolju ćelijsku ishranu i brže i potpunije upijanje aktivnih materija koje treba da dopru do kolagena i elastina i izazovu produkciju novih ćelija i zamene stare slojeve kože novim zdravijim slojevima kože. Time se bez vidljivih oštećenja kože smanjuju a u nekim slučajevima i potpuno uklanjaju bore, ožiljci, staračke pege, pigmentacije uzrokovane suncem, melazme, akne i ožiljci od akni, pojačana masnoća kože, proširene pore...

  Ovaj tretman se radi kod: opuštena i ostarela koža koja je izgubila elastičnost, bora površnih i dubljih, koža oštećena suncem na licu, vratu, ramenima..., staračkih pega i pigmentnih lezija na licu, rukama, hiperkeratoza na telu, ožiljaka na licu i telu, akni posebno dugotrajnih akni i ožiljaka od akni, strija, proširenih pora...

  Kompletan tretman je 90 – minutni postupak. Samo mikrodermoabrzija traje kraće.

  Mikrodermoabrazija se ne preporučuje u sledećim slučajevima: bolesti kože kao što su herpes, psorijaza, ekcem i slično, autoimune bolesti, dijabetes, otvorene rane, bradavice, gnojne akne, preosetljiva koža, na koži kapaka i kod drugih većih problema.
 • Dostupnost:Onlajn
 • Kompanija:Murad d.o.o.
 • Minimalna količina za porudžbinu:1
 • оцени од корисници
  profil kompanije

  Murad d.o.o.

  • Opis kompanije:Murad d.o.o. Beograd, je od 2003. godine generalni uvoznik i distributer dr Murad američke dermatološko-medicinske kozmetike za negu lica i tela. Na ovim prostorima je prisutan u preko 300 apoteka, salona, dermatoloških ordinacija, poliklinika, hotela, wellness i spa centara širom Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Profesionalni Dr MURAD tretmani lica i tela: · Tretman voćnim kiselinama – anti age · Enzimski tretman - protiv masne i aknozne koze · Profesionalni tretman sa vitaminom C · Protiv celulita i strija · Reaktivizirajući tretman za kozu u predmenopauzi i menopauzi · Redness tretman protiv crvenila koze · IP5 tretman – ekfoliacija, punjenje, beljenje, dubinska hidratacija i učvršćivanje kože · Durijan Intensive Peel – najsavremenija generacija voćnih kiselina Od 2014. Godine radimo sa CACI engleskim aparatom tretmane lica i tela: - JOWL LIFT - lifting opuštenih obraza. - WRINKLE COMB - revolucija protiv bora. - HYDRATONE tretman lica - Hydratone kombinuje mikrostruje preko aktivacionih rolera sa hidro gel maskom. - NE HIRUŠKI FACE LIFTING i ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA - Kao rezultat preko 20-ogodišnjeg istraživanja CACI nehiruški facelifting je proglašen* za najefikasniji dostupni tretman protiv starenja. CACI Ultimate je jedini sistem koji u toku tretmana kombinuje nehiruški face lifting, orbitalnu mikrodermoabraziju bez kristala i LED svetlosnu terapiju. - ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA - Novi sistem pilinga se koristi pomoću sonde sa abrazivnim vrhom, koji rotira različitim brzinama oko eliptične ose. Od 2011. godine Murad d.o.o., Beograd radi sa aparatom Futura Pro engleske firme ULTRATONE. Aparat je namenjen za biostimulaciju lica i tela, lifting, kavitaciju, lipolizu, mezoterapiju, program anticelulita i sveukupno preoblikovanje lica ili tela. U našem centru od 2003. godine radimo besplatne edukacije za programe koje mi uvozimo, kako teoretski tako i praktično, za sve naše dalje saradnike. Nakon uspešno savladane edukacije saradnici dobijaju diplomu.
  • Ime kontakt lica:Svetlana Djordjevic Jurisic
  • Adresa:Beogradska 54
  • Poštanski broj:11000
  • Grad:Beograd , Serbia
  • Mobilni telefon #:+381 60 022 5279
  • Telefon:+381 11 77 03 852
  • Geo lokacija:Pokaži
  prati ovu kompanijukontaktiraj prodavcasvi proizvodi
  Prosečna ocena:
  5.0 od 5.0 (1 ukupna ocena)

  10%popust
  Cena sa PDV-om:5.400,00 RSD 4.860,00 RSD

  Vaučer za tretman: Mikrodermoabrazi ...

  10%popust
  Cena sa PDV-om:5.460,00 RSD 4.914,00 RSD

  Murad - Blemish Clearing Solution

  10%popust
  Cena sa PDV-om:4.400,00 RSD 3.960,00 RSD

  Vaučer za Enzimski tretman lica (ko ...

  10%popust
  Cena sa PDV-om:3.120,00 RSD 2.808,00 RSD

  Murad - Clarifying Toner

  10%popust
  Cena sa PDV-om:3.640,00 RSD 3.276,00 RSD

  Murad - Clarifying Cleanser

  10%popust
  Cena sa PDV-om:5.720,00 RSD 5.148,00 RSD

  Murad - Advanced Blemish & Wrinkle ...
  060/022-5279

  pomoć pri kupovini