00

Prijavi me na profil
Novi korisnik? | Zaboravljena lozinka?

 • Jezik

Poklon vaučer za CACI tretman lica i tela - HIDRATONE TRETMAN LICA


 • opis proizvoda
 • ocena korisnika
 • profil kompanije
opis proizvoda
 • Opis::*HYDRATONE tretman lica* CACI (kejsi) JE REVOLUCIONARNO OTKRIĆE PROTIV BORA, A REZULTATI SU VIDLJIVI NAKON SAMO JEDNOG TRETMANA! Aparat CACI ULTIMATE briše bore, vraća volumen, definiše konture lica, zateže kožu i skida celulit.

  *CACI je aparat za elektrolifting koji podiže konture lica tako što učvršćuje mišiće lica. Takođe stimuliše proizvodnju kolagena i elastina i podiže energiju ćelija (ATP) za čak 500 puta! Zbog toga koža lica dobija mladalački sjaj, a bore se smanjuju. Za razliku od drugih aparata koji deluju na sličnom principu jedino CACI ima patentirani "Tsunami" talas, koji je najdelotvorniji, jer je najbliži fiziološkoj kontrakciji mišića. Tretman je bezbolan i prijatan, kontrakcije se ne osećaju. CACI aparat daje najbolji lifting efekt i usporava starenje kože.

  *Tretmani su konacno dostupni i u Srbiji u Murad kozmetičkom centru. Saveti i konsultacije su besplatni. Zakažite svoj termin.

  - HYDRATONE tretman lica - Hydratone kombinuje mikrostruje
  preko aktivacionih rolera sa hidro gel maskom. Hidro gel maska obezbeđuje prodor snažnih hidrirajućih sastojaka kolagena, hijaluronske kiseline i ekstrakta iz ruže u kožu. Ova hidromaska je jedinstvena, elektroprovodljiva silikon gel maska. Roleri nežno masiraju lice i omogućavaju da putem mikrostruja celo lice upije sastojke za
  podmlađivanje. Pomoću mikrostuja se učvršćuju mišići, podiže tonus kožei povećava čvrstina.

  ***Ostali tretmani koje je moguće uraditi pomocu aparata CACI:

  *Ne hiruški face lifting i orbitalna mikrodermoabrazija - NE HIRUŠKI FACE LIFTING i ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA - Kao rezultat preko 20-ogodišnjeg istraživanja CACI nehiruški facelifting je proglašen za najefikasniji dostupni tretman protiv starenja. CACI Ultimate je jedini sistem koji u toku tretmana kombinuje nehiruški face lifting, orbitalnu mikrodermoabraziju bez kristala i LED svetlosnu terapiju. Sistem je multifunkcionalan i omogućava kozmetičaru da ponudi klijentu sveobuhvatni pristup pri tretmanu nehiruškog faceliftinga

  - ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA -
  Novi sistem pilinga se koristi pomoću sonde sa abrazivnim vrhom, koji rotira različitim brzinama oko eliptične ose. Izabrani abrazivni vrh je za jednokratnu upotrebu. Obložen je slojem silikon karbida i koristi seza površinku ili dublju eksfolijaciju epiderma. Ovo je jedinstvena tehnologija mikrodermoabrazije bez kristala i vakuma, omogućava prevazilaženje različitih problema koji su prisutni kod tradicionalnihsistema, vezanih za održavanje, zastoj u radu, higijenu i rezultate na koži. Sonda posedje LED svetlosnu terapiju, koja se može primenjivati istovremeno sa mikrodermoabrazijom ili odvojeno u vidu specijalne masaže kože lica i vrata. Stimuliše vezivno tkivo, podstiče cirkulaciju i limfnu drenažu.
  Bez kristala je - nema inhalacije niti iritacija. Bez vakuma je - nema tegljenja kože. Nastavci su za jednokratnu upotrebu - obezbeđuje maksimalni stepen higijene. Ostvarujemo preciznu kontrolu stepena abrazije uz 4 nivoa jačine i tri vrste abrazivnih vrhova.

  - JOWL LIFT - lifting opuštenih obraza. Podignite i učvrstite opuštenu kožu. Zategnite i učvrstite konture lica

  - WRINKLE COMB - revolucija protiv bora. Neinvazivna metoda, bez injekcija, alternativa kolagenskim injekcijama i drugim dermalnim filerima -

 • Dostupnost:Onlajn
 • Kompanija:Murad d.o.o.
 • Minimalna količina za porudžbinu:1
 • оцени од корисници
  profil kompanije

  Murad d.o.o.

  • Opis kompanije:Murad d.o.o. Beograd, je od 2003. godine generalni uvoznik i distributer dr Murad američke dermatološko-medicinske kozmetike za negu lica i tela. Na ovim prostorima je prisutan u preko 300 apoteka, salona, dermatoloških ordinacija, poliklinika, hotela, wellness i spa centara širom Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Profesionalni Dr MURAD tretmani lica i tela: · Tretman voćnim kiselinama – anti age · Enzimski tretman - protiv masne i aknozne koze · Profesionalni tretman sa vitaminom C · Protiv celulita i strija · Reaktivizirajući tretman za kozu u predmenopauzi i menopauzi · Redness tretman protiv crvenila koze · IP5 tretman – ekfoliacija, punjenje, beljenje, dubinska hidratacija i učvršćivanje kože · Durijan Intensive Peel – najsavremenija generacija voćnih kiselina Od 2014. Godine radimo sa CACI engleskim aparatom tretmane lica i tela: - JOWL LIFT - lifting opuštenih obraza. - WRINKLE COMB - revolucija protiv bora. - HYDRATONE tretman lica - Hydratone kombinuje mikrostruje preko aktivacionih rolera sa hidro gel maskom. - NE HIRUŠKI FACE LIFTING i ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA - Kao rezultat preko 20-ogodišnjeg istraživanja CACI nehiruški facelifting je proglašen* za najefikasniji dostupni tretman protiv starenja. CACI Ultimate je jedini sistem koji u toku tretmana kombinuje nehiruški face lifting, orbitalnu mikrodermoabraziju bez kristala i LED svetlosnu terapiju. - ORBITALNA MIKRODERMOABRAZIJA - Novi sistem pilinga se koristi pomoću sonde sa abrazivnim vrhom, koji rotira različitim brzinama oko eliptične ose. Od 2011. godine Murad d.o.o., Beograd radi sa aparatom Futura Pro engleske firme ULTRATONE. Aparat je namenjen za biostimulaciju lica i tela, lifting, kavitaciju, lipolizu, mezoterapiju, program anticelulita i sveukupno preoblikovanje lica ili tela. U našem centru od 2003. godine radimo besplatne edukacije za programe koje mi uvozimo, kako teoretski tako i praktično, za sve naše dalje saradnike. Nakon uspešno savladane edukacije saradnici dobijaju diplomu.
  • Ime kontakt lica:Svetlana Djordjevic Jurisic
  • Adresa:Beogradska 54
  • Poštanski broj:11000
  • Grad:Beograd , Serbia
  • Mobilni telefon #:+381 60 022 5279
  • Telefon:+381 11 77 03 852
  • Geo lokacija:Pokaži
  prati ovu kompanijukontaktiraj prodavcasvi proizvodi
  Prosečna ocena:
  5.0 od 5.0 (1 ukupna ocena)

  10%popust
  Cena sa PDV-om:5.000,00 RSD 4.500,00 RSD

  Poklon vaučer za CACI tretman lica ...
  060/022-5279

  pomoć pri kupovini